Strafrecht advocaat Amsterdam

Canstein Advocatuur

Canstein Advocatuur: Uw specialist in strafrecht en jeugdstrafrecht

Bent u op zoek naar een ervaren strafrecht advocaat in Amsterdam? Zoek niet verder! Canstein Advocatuur staat klaar om u de beste juridische bijstand te bieden. Advocaat mr. Van Canstein is gespecialiseerd in strafrecht en jeugdstrafrecht en kan u bijstaan in elke fase van uw zaak.

Afgestudeerd in ondernemingsrecht met specialisatie belastingrecht voor ondernemingen

Naast zijn specialisatie in strafrecht en jeugdstrafrecht, heeft Canstein strafrecht advocaat Amsterdam ook een solide academische achtergrond. Hij is afgestudeerd in ondernemingsrecht met een specialisatie in belastingrecht voor ondernemingen. Deze achtergrond geeft hem een bijzondere affiniteit met financieel en economisch strafrechtelijke kwesties.

Strafrecht advocaat amsterdam

Strafrecht advocaat Amsterdam: Uw betrouwbare partner in juridische zaken

Bij Canstein Advocatuur begrijpen we dat juridische problemen vaak stressvol kunnen zijn. Daarom streven we ernaar om uw betrouwbare partner te zijn gedurende het hele proces. Onze strafrecht advocaat Amsterdam u deskundig adviseren over uw juridische. We geloven in de kracht van toegewijde, persoonlijke service. Wij staan bekend om:

 • Deskundigheid: Onze strafrecht advocaat Amsterdam heeft uitgebreide kennis van het strafrecht en lokale Amsterdamse Rechtbank in verschillende procedures.
 • Toewijding: Wij zetten ons volledig in voor het beschermen van de rechten en belangen van onze cliënten. U kunt op ons rekenen, ongeacht de complexiteit van uw zaak.
 • Betrokkenheid: Wij luisteren naar uw verhaal en zullen met u samenwerken om de beste strategie voor uw verdediging te ontwikkelen.
 • Resultaten: Onze bewezen resultaten spreken voor zich. Wij streven altijd naar de best mogelijke uitkomst voor onze cliënten.

Onze strafrechtelijke expertise

Als gespecialiseerde strafrecht advocaat in Amsterdam begrijpt mr. van Canstein de complexiteit van strafzaken. Of u nu beschuldigd wordt van een misdrijf, een verkeersovertreding of een ander strafbaar feit, hij is er om u te ondersteunen. Onze toegewijde advocaat heeft uitgebreide ervaring in diverse strafzaken, waaronder:

 • Ontneming wederrechtelijke verkregen voordeel;
 • Witwassen;
 • Heling;
 • Deelname aan een criminele organisatie;
 • Vermogensdelicten; van diefstal tot gewapende overval;
 • Terrorisme-zaken;
 • Fraude (bijvoorbeeld hypotheekfraude, identiteitsfraude, beleggingsfraude, bitcoin-fraude, cybercrime, faillissementsfraude, vastgoedfraude etc.);
 • Opiumzaken; van hennepteelt tot internationale drughandel;
 • Geweldszaken; van eenvoudige mishandeling tot (poging) moord of doodslag;
 • Overleverings- en uitleveringszaken, WOTS en WETS;
 • Zedenzaken; van ontucht tot zwaardere zedenzaken;
 • Verboden wapenbezit;
 • Verkeersstrafzaken (uw rijbewijs is bijvoorbeeld ingevorderd);
 • Verzet na strafbeschikking;

Etc.

weegschaal vrouwe justitia in evenwicht

Deskundige verdediging

Onze strafrecht advocaat Amsterdam zal uw zaak met de grootste zorg behandelen, vanaf het allereerste consult tot aan de uiteindelijke rechtszaak. Wij zullen uw zaak grondig analyseren, bewijsmateriaal verzamelen en een strategie ontwikkelen om uw rechten te beschermen en de best mogelijke uitkomst te bereiken.

Advies op maat

Bij Canstein Advocatuur begrijpen we dat elke strafzaak uniek is. Daarom bieden we persoonlijk advies op maat om de specifieke behoeften van uw zaak aan te pakken. Mr. Canstein zal u begeleiden en adviseren, stap voor stap, om ervoor te zorgen dat u volledig op de hoogte bent van uw juridische opties.

Beroep en hoger beroep

Als de zaak niet naar tevredenheid wordt afgesloten, zullen we niet aarzelen om in hoger beroep te gaan. Onze strafrechtadvocaat heeft ruime ervaring in het voeren van procedures in hoger beroep en zullen uw zaak blijven verdedigen tot gerechtigheid is gediend.

Strafrecht advocaat Amsterdam: Neem vandaag nog contact op!

Als u op zoek bent naar een strafrecht advocaat in Amsterdam met expertise in strafrecht, jeugdstrafrecht en financieel- en economisch strafrecht, bent u bij Canstein Advocatuur aan het juiste adres. Onze toegewijde advocaat staat klaar om uw zaak te behandelen en u te voorzien van de best mogelijke juridische bijstand. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend consult via 085-0068758.

Bij Canstein Advocatuur kunt u rekenen op professionele en effectieve juridische ondersteuning. Uw zaak is in goede handen. Van het allereerste verhoor tot de onherroepelijke uitspraak.