Spreekuur Buurthuis Archipel

Canstein Advocatuur

SPREEKUUR BUURTHUIS ARCHIPEL

Canstein Advocatuur werkt samen met Buurthuis Archipel van de Makassarpleinbuurt [Indische buurt]. Het eerste juridische adviesgesprek voor buurtbewoners van de Indische Buurt is kosteloos.

Canstein Advocatuur houdt in dit kader eens per twee maanden spreekuur in Buurthuis Archipel. Het eerstvolgende spreekuur is op vrijdag 19 juni a.s. van 10:00-12:00 uur [i.v.m. het Coronavirus wordt 1,5 meter afstand in acht genomen.]

Indien u mindervermogend bent komt u mogelijk in aanmerking voor een toevoeging. Via de volgende link kunt u onderzoeken of u in aanmerking komt voor een toevoeging: https://www.rechtsbijstand.nl/over-mediation-en-rechtsbijstand/hoeveel-moet-ik-zelf-betalen/inkomensnormen.

Indien u een verwijzing kunt overleggen van het Juridisch Loket komt u in aanmerking voor een korting op de eigen bijdrage. Tijdens de corona-crises is een verwijzing van het juridisch loket niet nodig.

Ook kan inzake de eigen bijdrage Bijzondere Bijstand worden aangevraagd bij de Gemeente Amsterdam. U dient deze Bijzondere Bijstand tijdig aan te vragen.

buurthuis archipel

1 thought on “Spreekuur Buurthuis Archipel

  1. Pingback: cleocin t solution

Comments are closed.